Na een nachtje slapen, kregen we een lekker ‘luxe-ontbijt’ voorgeschoteld. Boterhammen, koffiekoeken, fruitsap, chocomelk… We konden het allemaal eten en drinken!

Buikje vol en op weg naar het strand. Daar zagen we een paard in de zee!! En wat deed dat paard met die man op zijn rug? Hij zocht naar garnalen. Na wat uitleg van de garnaalvisser, maakten we een ritje met de huifkar. Na ons tochtje mochten we onze zelfgemaakte garnalen koken en pellen. Lekker!! En zó vers!

Nadien gingen we terug naar ons verblijf. Daar aten we ons lunchpakket op en vertrokken we alweer richting de zee. Daar speelden we leuke spelletjes, bouwden we zandkastelen en maakten we veel plezier! Na een lange middag ravotten en spelen, aten we ons vieruurtje op. Dat gaf ons weer de kracht om nog wat te spelen en sporten rondom ons verblijf. Na een potje netbal, voetbal, tikkertje of verstoppertje gingen we eten.

Op het menu: (halal)stoofvlees met frietjes en als dessert een donut! Alweer MmmM!!! We worden hier echt verwend hoor!

Na het eten stond er nog een grote verrassing op ons te wachten. Niemand minder dan Balthazar Boma uit FC De kampioenen bracht ons een bezoekje. Hij groette ons allemaal en deelde handtekeningen uit.

Na dit verrassingsbezoekje gingen we douchen en legden we ons hoofdje neer op een zacht kussentje en vertrokken we naar dromenland.

Heerlijk toch?