We hadden in de namiddag een leuk spelletje gespeeld genaamd Cluedo. Je moest hier de moordenaar vinden en we moesten groepjes maken van vier a vijf kinderen. Ieder groepje kreeg een tekst. We moesten het lezen en als we klaar waren moesten we opdrachten doen. Je moest naar een verdachte gaan. Er waren 5 verdachten: 1 was de stylist 2 was de kamerjongen 3 was de manager 4 was de man 5 was de commissaris. Dat waren de verdachten we moesten opdrachten oplossen en als we een opdracht  opgelost hadden kregen we een tip. Als we het slecht deden moesten we naar een andere verdachte gaan. We moesten alle opdrachten oplossen en dan moesten we het weten wie de moordenaar was het was DE MAN!!!!! en maar 1 groepje had gewonnen. Salma, Rkia, Zeynep, Noor en Ibtissam. 

Groetjes, 


Ennes, Mohammed en Amin Y.

Voor meer foto’s: klik hier