In het tweede leerjaar werd er heel wat geleerd over … spelen ! Het begon allemaal met het boek van Totemtaal. We maakten nieuwe spelletjes, we speelden nieuwe en oude gezelschapsspelletjes. We hebben ons verkleed met carnaval. Ook bereidden we een heel toneelstuk voor. Iedereen speelde een personage, leerde de tekst, verkleedde zich in een heks, prins of dienaar en speelde uiteindelijk het hele stuk op het podium in de feestzaal of in de klas. Kijk maar eens naar de filmpjes. De leerlingen veranderden in echte acteurs !             En tenslotte zijn we gestart in een nieuw werkboekje ‘Hoe werkt het ?’ We leerden over schroeven, scharnieren, veren en zoveel meer. En in de speeltuin bekeken we dan hoe de speeltuigen gemaakt zijn en hoe ze kunnen bewegen. Natuurlijk hebben we de speeltuigen uitgeprobeerd. Het was heerlijk om tijdens de les, in het zonnetje, op de speeltuigen te spelen. We komen zeker nog eens terug !!
https://drive.google.com/drive/folders/10Cznq6IA7RuE19HePUobt_XhnfgXESXV

Teamwork and integration concept