Meester Walter

Meester Walter is een extra leerkracht die de leerkrachten en de leerlingen komt helpen. Wij hebben vier spelletjes met hem gespeeld: het eerste spel was vraaglopen, het tweede spel was hoe voel ik me in de klas, het derde was het complimentenspel en het laatste spel was ‘als hij doet dan ik…’. We hebben die spelletjes gespeeld om een beter klasgroep te worden.
Raihan, Ilyass, Sohaïb en Ceylin

Peters/meters

Op vrijdag 1/10/2021 mochten we zelf een petekind of metekind van het 1ste leerjaar uitkiezen. Lana heeft als metekind Insaf, Heda Pelmo en Lina Ayoub. Ze zitten allemaal in 1B bij juf Ilka. Nadien hebben we met alle kinderen spelletjes gespeeld, zoals: 1,2,3 piano, chinees voetbal, zakdoek leggen en nog vele meer. Juf Els maakte een foto van ons met ons petekind/metekind. Daarnaast moesten zij ook een bundeltje invullen, hiermee hebben wij hen geholpen. We hopen dat heel het 1ste leerjaar op het einde van het schooljaar naar het 2de leerjaar mag overgaan.
Lina, Heda en Lana

Meester Christophe

In onze school is er een nieuwe turnmeester, genaamd meester Christophe. Hij is de vervanger van meester Wim, hij geeft nu zeilles. Als het zeilen hem niet bevalt dan wordt meester Wim terug turnmeester. Meester Christophe geeft ons elke maandag en donderdag turnles. Als wij gaan turnen dan zijn we allemaal super blij omdat meester Christophe supertof en leuk is.
Vorige keer werkten we rond steunsprong. Hij legde alles goed uit. Voor sommige leerlingen was het moeilijk, voor anderen was het super gemakkelijk!
Asia, Riad, Kouatar en Chekhe